Gepersonaliseerd speenkoord als cadeau

Ben je op zoek naar een uniek cadeau om te geven bij de geboorte van een baby? Een gepersonaliseerd speenkoord kun je helemaal naar wens samen stellen. Deze maak ik namelijk zelf want ik vind niks leukers dan ouders en kinderen zien te genieten van persoonlijke cadeaus. Door mijn jarenlange werkervaring op de poli Gynaecologie/verloskunde heb ik veel kennis over kwaliteitsvolle babyproducten. Al mijn handgemaakte babyproducten voldoen dan ook aan alle veiligheidseisen. Het hout dat wordt gebruikt in mijn gepersonaliseerd speenkoord is beukenhout. Dit heeft meer dan andere houtsoorten een uitstekende antibacteriële werking. Ben je benieuwd naar alle babyproducten die ik heb gemaakt, zoals de siliconen bijtring? Neem een kijkje in de webshop! Zit jouw gewenste product er niet tussen? Stuur mij dan gerust een bericht om persoonlijk je wensen te bespreken.

Verschillende opties bij een gepersonaliseerd speenkoord

Het vrolijke gepersonaliseerd speenkoord bestaat uit kleine siliconen kralen en speciale houten kralen voor baby’s. Ik heb ervoor gekozen om 100% siliconen kralen te gebruiken die bestendig zijn tegen beschadigingen. Bovendien zijn ze vrij van schadelijke toevoegingen, zoals onder andere BPA, pfalaten en andere onnodige toevoegingen. Siliconen voelt zacht en glad aan en is als een van de weinige stoffen volledige recyclebaar. Dat betekent dus minder afval en een lange levensduur van het gepersonaliseerd speenkoord. De siliconen kralen zijn in veel verschillende kleuren verkrijgbaar dus je kunt zelf naar hartenlust mixen en matchen. Bij het afronden van de bestelling is het mogelijk om de gewenste naam op te geven. De lengte van de naam bepaalt hoeveel gekleurde kralen in het koord passen. Heeft u vragen over het gepersonaliseerd speenkoord? Neem gerust contact met mij op door te mailen naar: info@dadema.eu.

Gepersonaliseerd speenkoord

Schoonmaken van mijn handgemaakte items

Alle materialen voor mijn handgemaakte items heb ik zo uitgekozen dat ze een lange levensduur hebben. Verder zijn alle items goed schoon te maken en heb je geen speciale middelen nodig. Zo kun je de siliconen kralen van het gepersonaliseerd speenkoord gewoon schoonmaken met water en een mild sopje. Het beukenhout is afneembaar met een vochtig doekje en kan aan de lucht worden gedroogd. Een billendoekje werkt hier ook goed voor. Goed om te weten is dat mijn handgemaakte producten niet uitgekookt kunnen worden en niet in de sterilisator of vaatwasser kunnen. Benieuwd geworden naar alle items? Ga direct naar de webshop om handgemaakte babyspullen te bestellen! Wil je de producten in echt bekijken? Soms ben ik ook te vinden op de geboortemarkt van het Diakonessenhuis in Utrecht. Mail naar info@dadema.eu voor al je vragen of om een afspraak in te plannen.