Houten kralen voor baby’s met beukenhout

Ben je op zoek naar babyproducten en speelgoed die voldoen aan alle veiligheidseisen en gepersonaliseerd gemaakt kunnen worden? Al mijn producten met houten kralen voor baby’s zijn gemaakt van beukenhout en maak ik zelf met zorg. Ook is het mogelijk om babyartikelen geheel naar jouw eigen wens te maken. Ik vind het een heerlijke ontspanning om handgemaakte babyspullen te maken. In mijn ogen is er niets leuker dan ouders en kinderen te zien genieten van persoonlijke cadeaus. Wat dacht je bijvoorbeeld van een vrolijke wagenspanner? Deze maak ik met drie verschillende kleuren van grote siliconen kralen. Ook hangen er twee of drie leuke gehaakte figuurtjes aan de wagenspanner. De speciale houten kralen voor baby’s en de ringen blijven altijd in hetzelfde het ontwerp. Jij kiest zelf de invulling van de kleuren. Voor welke kleuren ga jij? Ga direct naar de webshop om jouw favoriete variant te bestellen!

Verschillende producten met houten kralen voor baby’s

Naast wagenspanners vind je in mijn webshop nog veel meer producten met beukenhouten kralen voor baby’s, zoals een gepersonaliseerd speenkoord. In mijn zelfgemaakte items maak ik bewust alleen maar gebruik van beukenhout. Meer dan andere houtsoorten heeft dit type hout namelijk een uitstekende antibacteriële werking. Beukenhout is ook verwerkt in de siliconen bijtring die in verschillende varianten verkrijgbaar is. De verschillende kleuren zijn heel interessant voor je baby. Voor baby’s is de wereld in het begin namelijk vooral een zwart-wit film. Ze zien eerst nog geen echte kleuren, want hun beeld bestaat uit verschillende grijstonen. Tussen de vier tot zes weken begint je baby de basiskleuren te onderscheiden. Daarom houden baby’s ook zo van contrasten en dit is ook de reden waarom ik met kleurcontrast werk in al mijn producten. Ben je benieuwd waar ik beukenhouten kralen voor baby’s nog meer voor gebruik? Volg mij op Instagram en Facebook!

Houten kralen baby

Kleding en andere baby benodigdheden

Naast handgemaakte producten en beukenhouten kralen voor baby’s, vind je in mijn webshop nog veel meer leuke en persoonlijke artikelen. Zo maak ik zelf zachte en comfortabele boxkleden voor in de box van je baby. Bovendien kun je beide kanten van het boxkleed gebruiken dus heb je eigenlijk twee boxkleden in één. Ik maak het boxkleed geheel op maat op basis van de afmetingen van jouw box. Verder ben ik graag aan het haken en maak ik knuffels van 100% katoen. Zo voelen de knuffels zacht aan in kleine babyhandjes. De ogen die erop zijn geplaatst, zijn veiligheidsogen waardoor deze niet kunnen losraken. Alle knuffels kan ik in verschillende kleuren maken, dus laat vooral weten wat jouw voorkeur heeft! Heb je lekker rondgesnuffeld in de webshop maar zit jouw product naar wens er niet tussen? Stuur dan een mail naar info@dadema.eu of bel naar 06-28352347. Ik maak graag persoonlijke cadeaus die helemaal zijn afgestemd op jouw wensen!