Siliconen bijtring in diverse kleuren

Ben je op zoek naar een manier om de pijn van het doorkomen van de tandjes van je baby te verlichten? Een siliconen bijtring helpt daarbij en je voorkomt daarmee dat je baby op zijn/haar vingers gaat sabbelen. Door mijn achtergrond en mijn jarenlange ervaring op de poli Gynaecologie/verloskunde staan kwaliteit en gezonde producten voorop. Zo ben je er van verzekerd dat alle producten aan alle veiligheidseisen voldoen. Ze voldoen bijvoorbeeld aan de keurmerken BPA vrij, Latex vrij en ze zijn gemaakt van beukenhout. Dit heeft een antibacteriële werking. Naast bijtringen vind je in mijn webshop een ruim assortiment in handgemaakt babyspullen. Ben je op zoek naar iets speciaals? Ik maak graag een gepersonaliseerd speenkoord voor een babyshower of om weg te geven als geboortecadeau. Neem contact op door een e-mail te sturen naar info@dadema.eu.

Kenmerken van een siliconen bijtring

In mijn webshop vind je twee verschillende types bijtringen. De eerste variant is de siliconen bijtring. Deze is in veel verschillende kleuren beschikbaar die je zelf kunt uitkiezen. Ben je op zoek naar een bijtring met siliconen en houten kralen? Daarvan heb ik ook diverse varianten beschikbaar. Door de toevoeging van houten figuren en/of ringen zorgen deze voor een interessant geluid. In combinatie met de gekleurde kralen ontstaat er een mooi contrast. Ook bij deze variant is het mogelijk om deze geheel te personaliseren. Ga je voor een bijtring met een beer, olifant of een inktvis? Je mag het zelf bepalen! Daarnaast is het mogelijk om aan te geven of je een siliconen bijtring van 70 millimeter of 57 millimeter wilt. Benieuwd welke mogelijkheden er nog meer zijn? Ga direct naar de webshop om de verschillende varianten te bekijken!

Handgemaakte babyartikelen voor je baby

Mijn bijtringen zijn zo ontworpen dat ze multifunctioneel zijn. Allereerst helpt een siliconen bijtring om het tandvlees te masseren. Daardoor heeft je baby minder pijn aan zijn/haar tandjes. De vrolijke kleurtjes en verschillende vormpjes zorgen ervoor dat het tegelijkertijd leuk speelgoed is voor je kleine. Ook de andere artikelen in mijn webshop zijn handgemaakt en met zorg in elkaar gezet. Heb je een leuk artikel gevonden, bijvoorbeeld houten kralen voor een baby in de vorm van een speenkoord? Voeg dan een persoonlijke boodschap aan je cadeau. Ik pak het cadeau vervolgens direct in met een leuk papiertje. Hieraan zitten geen extra kosten verbonden. Neem direct een kijkje in de webshop en bestel veilig en snel via iDeal!