Wie is Dadema?

Ik ben Dagmar en Dadema is de naam van mijn online winkel met handgemaakte babyspullen. De naam Dadema is van heel vroeger. Als kleuter kon ik mijn eigen naam niet goed uitspreken en noemde ik mezelf Dadema.

Al zeer lange tijd maak ik handgemaakte babyspullen zoals speenkoord, gehaakte knuffels en wagenspanners . Het is een heerlijke ontspanning en er is niks leukers als je ouders en kind(eren) ziet genieten van persoonlijke cadeaus. Het begon allemaal klein en op verzoek en mede door de vele positieve reacties en mond op mond reclame is mijn aanbod flink gegroeid en werd het tijd voor een online winkel.

Alle producten worden met zorg en naar wens gemaakt. Ze voldoen aan de keurmerken BPA vrij, Latex vrij en beukenhout wat een antibactiriƫle werking heeft.

Door mijn jarenlange ervaring op de poli Gyneacologie/verloskunde staan kwaliteit en een gezond product voorop.

Soms kun je me ook op de geboortemarkt van het Diakonessenhuis in Utrecht te vinden. Wil je persoonlijk je wensen bespreken of de producten in het echt bekijken, kom dan eens langs.

Zoek je iets leuks en persoonlijks voor een babyshower of een geboortekado, dan zit je goed bij Dadema handgemaakte babyspullen. Veel plezier met kijken en als er vragen zijn, dan beantwoord ik ze graag.

Dagmar